Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
Det gav mig en stor lyst til at eksperimentere med atlave mine egne. Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel
I løbet af sommeren spottede vi flere forskellige alternativer på Instagram, og nu tog vi os endelig sammen til at afprøve denne lækre salat - som tilbehør til hjemmelavede frikadeller (så bliver det da ikke mere dansk
Lærat bage sunde kager med Køkkenet på KvistenDe tre første kagekurser blev hurtigt udsolgte. Heldigvis kan jeg nu tilbyde endnu et kursus til alle mine skønne følgere, som elsker at spise hjemmebag med god samvittighed
Vi er ved at komme os over det første chok med hensyn til motorvejen. Hmmm – lidt til druk kan man nu godt falde alligevel – bare for hyggens skyld – især når man har lavet Hyldeblomstsnaps
Lav bundene som beskrevet i opskriften, portvinskirsebær laves som beskrevet i opskriften. Indlægget Lærat smøre knivskarpt op blev vist første gang den Annemette Voss
Vi har spist noget af det, som pandestegt med persillesovs, men når nu der var så meget, fik jeg allernådigst lov af Tommi til at måtte bruge en af de store poser til fiskefrikadeller, som har stået på to-do-listen i noget tid
Jeg må for en god ordens skyld lige sige, at det her jo ikke er en rigtig risotto. Her lavede jeg en topping med friske asparges, skalotteløg og æblecidereddike
Jeg føder ikke, men har dog haft svært ved at tage mig sammen til atlave det store. Vi er så heldige at bo i et område, hvor der er masser af ribs buske, og man skal bare tage dem man kan bære, for ellers går de bare til spilde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.