Hold godt øje med dem, og skru eventuelt op til sidst for at giv dem det sidste sprødhed. Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Jeg tror da nok, det er på tide, jeg får det lært. Her får du en meget nem måde atlave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt atlave sig en lækker og velsmagende sovs
Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken medfotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Som I måske har lært allerede, så er det ingen hemmelighed, at jeg glæder mig tilat komme ud og nyde det gode forårsvejr, der forhåbentligt er lige rundt om hjørnet
Både fordi det er rart mednoget tungt i maven fra morgenstunden hvis man, som jeg, er virkelig sulten om morgenen, men også fordi det kan varieres i det uendelige og altid smager fantastisk
Uanset hvilket scenarie der passer bedst på dig, så er jeg næsten stensikker på, at du kender det medat være sulten for sjov… Den der stilleog snigende sult som egentlig ikke har nogetmed sult at gøre, men som gør det umuligt at fokusere på noget andet (fx
Kagen er faktisk uden hverken mel eller (tilsat) sukker, hvilket jo ikke gør nogetDen er perfekt fudgy, smagfuld og både let og tung på samme tid… Jeg kunne vist blive ved medat rose dentil skyerne Den ligger bare skønt i maven og mætter samtidig virkelig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.