Det er faktisk lidt sjovt, atdenne opskrift har været så populær. Det er, efter min smag, verdens lækreste og nemmeste brød, tro mig, man kan overhovedet ikke stoppe med at spise det
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
Bland smør, brun farin, kanel og muskatnød til fyldet. Lidt friskrevet muskatnød. Når du tager en op, så står du tilbage med et helt nærmest rent bagepapir - al snasken er nemlig blevet inde i sneglen, fordi du har bagt den i form
dåsemad i den meget lækre kategori. Hvis man ikke orker at. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
Start med at stege dadlerne kort på panden så de bliver lidt bløde – gør dem lettere atblende. Jeg ELSKER jul og i år hvor jeg for alvor kan nyde familien, julen og alt hvad der hører til – hopper jeg glædeligt i køkkenet og tryller
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i ordenat kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Disse på billedet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Mine fingre – og nu også tastaturet – er smurt ind i kanelsneglesnask, og jeg er vild med det. Det fejres nok mest i Sverige, men ligesom sidste år vil jeg også være med
Jeg har lærtat tørgær er bedre at bruge end almindeligt gær. Men så fandt jeg ud af, atdet slet ikke er så advanceret at lave sine egne, og så fandt jeg ud af hvor godt de smagte, så nu tror jeg bestemt jeg vil foretrække denhjemmelavede variant fremover
Detbetyderatder skal hygges ekstra meget hjemme i familien, og derfindes ikke nogen bedre mådeat hygge på, end at smovse nogle lækre boller og varm kakao i sig
Jeg har i samarbejde med én af Sveriges bedste kokke, Stefano Catenacci, udvalgt nogle af opskrifterne fra hans kogebog “Stefanos Italia – den stora italienska kokboken med fotografier af Joel Wåreu”, som jeg deler med jer her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.