-. -. -. E. n. l. i. e. s. ø. d. a. g. f. y. t. m. p. r. o. ,. k. L. v. å. b. c. h. u. j. C. 1. 8. T. æ. 0. 6. (. ). 7. %. 3. 4. 5. /. 2. B. H. F. M. S. D. K. O. '. G
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
Æg er en all-time klassiker, men hvorfor ikke pifte æggene lidt op. De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. The post Lækre klassiske pandekager appeared first on RuthogRuth
Si den tørre blanding ned i æg-sukkerblandingen. Smør en bageform og drys rasp i - tøm resterne ud. Bag brownien ved 175 grader i cirka 30 minutter - pas endelig på, at den ikke får for meget
1. Bland mel, sukker, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen i en skål. 2. Smuldr det bløde smør sammen med de tørre ingredienser og tilsæt til sidst et æg
Søde kartofler. Skrub de søde kartofler og skær dem i skiver. Søde kartofler. Fornyelse i tilbehøret igen – skiver af sød kartoffel stegt i ovn og krydret med frisk chili og hvidløg
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.