J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. æ. k. r. ". w. b. ø. L. C. H. F. m. o. D. p. f. ,. å. h. ). 1. 4. 0. z. -. /. 2. S. G. 5. 3. R. c. y. T. (. M. –. B. 6. O. / g
Mens du venter på kyllingen koges kartoflerne. Lækker og nem ret som du sagtens kan lave hverdagen Opskriften er beregnet til 4 personerDu skal bruge1 pose asparges kartofler1 bk rucola salatBulgur salat fra Bilka (har selv tilsat Romain salat)1pk Parma Skinke1 glas grøn pesto1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg4 store kyllingefileterSådan gør duSkær en revne i kyllingen og kom Philidelfia ost blandet ned pesto i. Kom Parma skinken omkring kyllingen og kom dem i et ildfast fad og steg det i oven ca 30-35 min ved 175 grader. 1 pk Philidelfia ost med urter og hvidløg. 4 store kyllingefileter
Med de søde æbler giver marmeladen en frisk og sød smag. Marmeladen er med de rigtige sunde aronia bær som er kendt forat være verdens stærkeste antioxidant med god effekt på kolesterol og højt blodtryk
Lækker grønkålssalat medæble og granatæble serveret til kalvelever med bløde løg. Bondemanden er vild med kalvelever, der er steget dejligt nænsomt, så det er smørmørt, og serveret med lækre cremede bløde løg
2 dl minut-polenta 4 1/2 dl vand Salt Peber 250 g mascapone En slat sødmælk 2 stykker kyllingebrystmed skind 3 gode (og bløde) små chorizoer (køb dem i Irma – de er gode) 3 skalotteløg skåret i [. 2 stykker kyllingebryst
Opskriften bliver til en stor grydefuld der kan sagtens kan række til 4-6 personer eller som kan spises dagen efter, så mængden af grøntsager med begrænsninger på, kommer ikke til at overstige det anbefalede. Kylling/tomat suppe (4-6 pers). 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker. 1 liter hønsekødsuppe eller kyllingeboullion. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1 kyllingebryst skåret i små stykker
klar, parat, start med at spise. kyllingebryst. Vi lavede en kartoffelmos til sidst, men efter min mening smager det bedst med en pasta og hjemmelavet pesto - vi havde blot nogle kartofler der skulle bruges (jeg er gået med i kampen på madspild)
Denne lækre tzatziki har fået et twist medæble, og smager helt fantastisk til kyllingen. Kyllingen er krydret med Tangsalt og chilipulver, og toppes med grøntsager af porre og revne gulerødder, som får en fantastisk sødme til retten
Lun salat med rodselleri, linser, æble og nødder. Her på falderebet til juledagene med al den lækre, men ikke altid så sunde mad, får I lige en sidste god kødfri salat
Tag kyllingen og skyl den grundigt og gnub den grundigt indvendigt med salt, peber og olivenolie. Nu tages væsken i bradepanden ud og sies op i en gryde og kog den ind, smag til med citron og salt og jævn den evt
Varm wokken med lidt olie, svits kyllingenmed eventuel overskydende marinade, salt en smule, herefter tilsættes grøntsagerne, vent til sidst med sukkerærterne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.