Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemadmedspejlæg og masser af rødbeder
Biksemadmedspejlæg – opskrift. Servér medspejlæg. Biksemadmed rå kartofler. Servér med. Spejlæg. At man bikser/roder noget mad sammen har vel nok givet denne ret sit navn – biksemad
I. s. ø. n. d. a. g. ,. e. f. t. r. v. i. h. æ. l. b. k. o. p. u. m. D. j. C. A. y. å. B. J. T. c. O. -. ). M. R. (. P. K. 3. /. 4. 1. 2. E. S. H. ". z. V. 6. w. N
Det pusssige er, at der står at de kan serveres med cornflakes og flødeskum. Flødeskum er jeg med på, men jeg kunne ikke lige få smagen af cornflakes til at stemme, men jeg beslutte mig for at det skulle vi altså have som dessert
Det her er en dejlig smagsfuld, farverig og mættende biksemadmed kålpølse som virkelig smager fantastisk og med et spejlæg til så bliver det ikke bedre
Når jeg skal hygge lidt i weekenden med en god morgenmad, så elsker jeg at sætte bacon på menuen. Nam J Jeg foretrækker selv, at mit spejlæg har en flydende æggeblomme, så derfor ca
Og på sådan en dag er biksemad altså bare lykken. Igår var jeg til jobsamtale i Esbjerg, hvilket indebar en lang rejse med bus og tog derhen og en endnu længere rejse hjem
GRØNSAGS BIKSEMAD . En stor blanding af grønsager. Hak hak hak. op i et ildfast fad . en lille dressing røres og hældes over og det blandes god og ind i ovnen
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Smelt smørret, og bland det med olien. Sæt biksemaden i ovnen igen, og lad den stege i ca. Krydr grundigt med salt og peber, og hæld det op i et ovnfast fad, evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.