Og dertil vil jeg godt vove den påstand, at der er forskel på, om det er kød fra græsfodrede, økologiske dyr, eller det kommer fra dyr, der har spist kraftfoder af majs, soja og hvad-ved-jeg
I virkeligheden kunne du nemt bruge kylling, svin eller oksekødtil denne ret. Det er helt op til dig. Jeg har egentlig skrevet, at du skulle bruge kyllingekød
Efter en halv time tilsættes grøntsager og brændenælder, giv det endnu en ½ time. ½ kg kød i tern (har her anvendt oksekød, men det kan også være svin, får eller fjerkræ)
Så blev der tilføjet fintsnittet hvidkål, to revne gulerødder og et glas vand. Lige i tide til julekalenderen – dårlig timing, men man kan nu godt se julekalender og spise pandekager med fyld på samme tid
Tilsætkødet, salt, peber og oregano. Kokosolie eller olivenolie til at rulle dejen ud med. Dejen skal stadig være blød at arbejde med, så den kan foldes over kødet
Varm op og tilsætkød/melboller. Tilsæt grøntsagerne og salt/peber. ½ pose kød og melboller (købt). Skær grøntsagerne i mindre stykker og kom det tilbage i suppen
Her får du paneringen, som smager helt perfekt til utrolig meget forskelligt kød - Laks, Torsk, Tilapia, Svinemørbrad, Skinkeschnitzler, Wienerschnitzler og Kyllingebryst
har aldrig lagt pres på ham, og han har altid fået lov til at smage på kød, men. Server brød til. af dem der hverken spise kød eller fisk og heller ikke produkter der stammer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.