Jeg bakser med en æble-ingefær-kanel kompot og lavede i morges en hindbærkompot, som er en anelse mere sur - men den smagte skønt ovenpå de søde pandekager, som kæresten min og jeg lavede i formiddags
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. -. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
Det blev derfor på min kærestes madaften at dette kom på menuen og selvom jeg til tider er lidt usikker på at overlade køkkenet til ham, så havde jeg ikke [
Perfekt til en rolig eftermiddagmed en god bog og en kop tee. I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
Til middagen var Andreas og mine forældre også inviteret, og vi sad ved et super hyggeligt bord med flere af Fabios nærmeste venner og Lars Barfoed og hans kone
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Lakserullerne lavede jeg, da jeg havde nogle tortillas i overskud - og med en god kvalitets røget laks, er det en rigtig god velkomstsnack, eller hyggesnack, som der kan småspises af, mens hovedretten forberedes
Det her, er en lidt fast-i-konsistensen udgave med ristede græskarkerner. Kikærter, tahin, lidt olie, vand og citronsaften hældes i blenderen, (kan også lade sig gøre med stavblender, men det er hårdt for den stakkels maskine, min fik i hvert fald sin sag for)
Helbagt kylling, proppet med øko citron, persille, basilikum, løg, hvidløg, chili og kokosolie. At starte en madklub - I ved, sådan en hvor man skiftevis kommer til middag hos hinanden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.