E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. -. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
Det blev derfor på min kærestes madaften at dette kom på menuen og selvom jeg til tider er lidt usikker på at overlade køkkenet til ham, så havde jeg ikke [
Her er så en latte og en croissant. Latten er hjemmelavet og med havremælk. Den anden sprøde sag er fra en pose frosne, der skulle en gang i ovnen for at blive bagt
I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Mmmmmh humus. Det er bare guf, og når jeg har lavet en portion så kommer det på alt. Knækbrød til morgenmad, i sandwichen, på rugbrødet, i burgeren, som dip til gulerødder eller agurk (er vildt godt til agurk)
Jeg har inviteret Anya fra The hygge Journal til at blogge for jer i dag, fordi jeg synes, det er sådan en fin blog med så meget danskhed og hygge, at man ikke kan blive andet end i godt humør af at læse med hos hende
Havrekiks. Det har været en fantastisk sommer og det er stadig skønt dansk sommervejr, men nu er det også muligt at drikke en kop med en lille kage til
Lørdagen blev brugt på henholdvis en eksamen, lidt bagning og en rigtig hyggelig fødselsdagsfest. Men humøret blev opløftet en del med hygge, et festmåltid af en middag og en sejr til Danmark over Holland
Jeg bakser med en æble-ingefær-kanel kompot og lavede i morges en hindbærkompot, som er en anelse mere sur - men den smagte skønt ovenpå de søde pandekager, som kæresten min og jeg lavede i formiddags
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.