Kæmperejer & kylling i kokos-karrysovs (thai)
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 spsk. Citronsaft
  • 3 tsk. Thaikarry pulver, el. almindelig
  • 1 tsk. Gurkemeje, stødt
  • 1 spsk. Limesaft, og limeskal revet
  • 2 tsk. Chilipulver sød
  • 200 g Kæmperejer, pillede
  • 1 stk Finthakket citrongræs
  • 1 spsk. Honning
  • 3 stk Hvidløg, fed
  • 1 stk Løg eller zittauerløg
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 1 bdt. Forårsløg, rå
  • 1 bdt. Persille, bredbladet
  • 400 g Kyllingebryst, filet
  • 1 stk Kokosmælk
  • 1 spsk. Fishsauce
  • 1 stk Ingefær, frisk
  • 1 spsk. Soyasauce
  • 1 stk Agurk
  • 2 tsk. Eddike
  • 1 tsk. Honning
  • 1 stk Peberfrugt, rød og gul
  • 1 bdt. Persille, frisk
  • 1 knsp. Salt, groft
  • 3 tsk. Olivenolie
  • 1 stk Peber, chili rød eller grøn, rå
  • 4 dl Tilbehør: Kogte jasminris

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.