Halvér gulerødderne pålangs og skær dem i tynde, skrå skiver. Bind en stor skive lufttørret skinke omkring hver roulade, så fileterne holdes på plads, og sæt dem i et ovnfast fad
Steg pandekagerne på begge sider på en lille pande uden fedtstof, til de er let gyldne, og dæk dem så med sølvpapir, så de holder fugten og varmen, mens du laver æggene
Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde. Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili
Med alle papirer der skal udfyldes, jobannoncer der skal sorteres efter ansøgningsfrist, institutionsbesøg der skal forberedes, institutionsbesøg, jobansøgninger der skal skrives og selvfølgelig fælge op på nye jobopslag
Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Jeg kørte den lange tur til Tanddyreklinikken i sidste uge for at købe mere medicin til Ozzy, og vi fortsætter ham nu på den kombination, han har fået i den periode, han har været i bedring, nemlig interferon og de her fedtsyrer
Jeg skar størstedelen i tynde skiver og derefter pålangs, så det blev til lange stave. Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde
I dag får du opskriften på vegetariske og sprøde linsedeller med gulerødder og feta. Det er både sværere men også ret sjovt at forsøge at gøre vegetarisk mad lige så lækkert og proteinrigt, som mad med kød kan være
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.