Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Denne suppen er kjempegod og veldig mettende, perfekt på en kald høst kveld og alle andre kvelder
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
1 bundt friske grønne asparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
forårsløg, spidskål i tyndeskiver, baby majs, tynde gulerods stænger, og det er lækkert at toppe med frisk hakket persille, mynte, eller masser af hakket peanuts
Smag til med citronsaft, salt og peber. Vi må have en suppe med forårs ingredienser i. Læg aspargesen i en håndfladen og skrald dem lige fra under hovedet og ned
Rul skinken omkring og fastgør med en tandstikker. Læg en skive serranoskinke på et spækbræt, knæk en aspargesog læg de to halvdele og et stykke parmesan oven på
Skjær paprika i biter og purre i ringer, brunes litt i godt smør sammen med currypasta, kan gjerne bruke litt mer currypasta hvis du vil ha suppen sterke
Kom dem op på en pande med lidt olie, og svits dem i ca. Knæk enderne af aspargesene, og skyl dem. Retten passer særligt godt til lyst kød og laks, og den kan sagtens bruges som erstatning for en almindelig salat
Derfor blev det altså tid til en gang hvide aspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.