Riv kylling i strimler med hænderne, skær rødløg i tynde skiver og hak koriander groft. Vend i salaten sammen med cirka en halv dl vietnamesisk fiskesauce-dip (se opskrift forneden) og drys med grofthakkede nødder
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø. 3. 4. j. E. (. S. q. ). J. H. T. 5. -. 0. D. 7. V. Æ. F. I. U. K. M. P
Bland forårsløg, chili, ingefær, peanuts, limesaft og olivenolie og krydr med salt og peber. Anret salat, tomat og agurk på et stort fad og hæld dressingen ud over
T. o. p. l. æ. k. e. r. t. i. b. h. ø. f. m. a. n. s. ,. j. g. v. d. -. S. u. c. E. P. å. (. J. ). 1. ½. y. R. D. 4. 2. F. x. L. C. H. B. M. G. V. *. O. 0. ". I. i l
FarsKom det hakkede kød i en skål, rør sejt med salt, krydderier, reven citronskal, timian og løg. Slut af med at vende valnødder og æbler i og lad farsen hvile i min
cremefraiche og smages til med karry, citron, salt, peber, eddike og gurkemeje (for farvens skyld). Jeg startede med lige at lyn-svitse stykkerne i gryden, inden jeg hældte vand på, til det dækkede
Tilsæt nu alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber. Resterne blev frosset ned med tanken om at kunne lave sådan en kyllingesalat en dag
Start med at snitte kålen helt tyndt og fint, skær derefter squashen i lange tynde strimler. Du kan med fordel bruge revet citronskal istedet for dijon sennep, hvis du vil prøve en anden version
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.