100 g valnødder 1 øko-citron 1/2 dl sirup (jeg brugte en sukkerrørssirup, som har en meget kraftig smag – sådan nærmest brun farin i flydende form, men med flere smagsnuancer som nødder og træ) 1 bakke blandede salater 6 skiver [
Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. - et lækkert tilbehørSom kan give et uimodståeligt og lækkert twist til rigtig mange ting - eksempelvis i din sandwich, som tilbehør til dit kød, din ost eller som ekstra spice i en pastasalat
Det er nemt at lave syltede rødløg, og de smager så pragtfuldt. Jeg sylter nu ikke kun rødløg jeg ikke kan få brugt, jeg indkøber nogle gange rødløg til formålet – alene på grund af den lækre smag
De får en dejlig syrlig og krydret smag af syltelagen og de kan holde sig i rigtig lang tid. Det er ikke kun chili vi sylter, men også en masse andet, der skal nok komme opskrifter på det hele
Der findes ikke noget skønnere tilbehør end syltede rødløg. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
valnødder, hakketPisk æg og sukker sammen til en luftig masse og kom herefter det smeltede smør i. - til den lille lækkersultFor det var som om, at jeg fik en ret voldsom chokolade-trang igår aftes, og det måtte der jo gøres noget ved
SpanskpeberKog salt og vand sammen og lad lagen køle helt af mens asierne klargøres. I sensommeren sidste år syltede jeg asier for første gang, de er så gode
I min tur rundt i blogland, har jeg set en mange forskellige variationer på saltede mandler. Den opskrift må jeg bare prøve, jeg elsker saltede mandler og jeg elsker lakrids
Har du nogensinde smagt syltede rødløg. Og hvad endnu bedre er – det er SÅ nemt at lave. Syltede rødløg er det ultimative tilbehør, der kan pifte alverdens lækre retter op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.