E. l. s. k. e. r. i. b. a. ,. n. å. d. t. v. g. m. o. h. f. S. j. p. -. ø. c. y. D. F. L. U. K. O. u. 4. (. /. ). 1. I. æ. B. 8. 0. 5. P. W. 3. H. ". 7. ½. J. A. T
Rismedbønnerog koriander. Når vandet koger tilføjer du risene sammen med en knust bouillionterning. Men selvom det mexikanske køkken ikke er det jeg er mest hjemme i, så var der åbenbart lidt af en daredevil i mig igår, da jeg eksperiementerede medrisen til den syndigt gode quesadilla
Smag til med salt og peber. Salt og peber. Salt og peber. Broccolisuppe medris, bønnerog kål (4-6 pers). 200 g tørrede hvide bønner - udblødt i 8 timer. 1 dl risottoris. Kogbønnerne møre i usaltet vand i cirka 60 minutter. Bring hønsebouillonen i kogog tilsæt ris, bønner, kål og bacon lad den simre i 20 minutter. Tilsæt broccoli og porre ogkog i endnu 10 minutter. Broccolisuppe medris, bønnerog kål (4-6 pers). 200 g tørrede hvide bønner - udblødt i 8 timer. 1 dl risottoris
P. å. t. r. o. d. s. a. f. n. æ. e. 3. m. l. ,. k. j. g. i. p. h. u. v. ". b. I. ø. D. 7. 5. ½. H. 6. S. R. -. O. (. x. ). A. 1. 0. %. T. c. 4. K. y. =. 2. F. B. V. w. M. Æ. Y. C. /. ¨. ~. ^. L. E. G. i l
Jeg har før eksperimenteret med en sund udgave af ris a la mande her på bloggen. Bland den sammen med skyr, hytteost og vaniljepulver og smag til med flydende sødemiddel
I. s. i. d. t. e. u. g. l. a. v. j. n. o. m. r. b. k. y. ,. h. c. D. p. f. å. H. (. ø. ). æ. J. O. ". -. C. 4. ½. S. G. T. U. B. '. R. 2. 3. 1. 5. 7. P. N. 0. L. K. V. w. E. z. 6. A. M. 9. ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.