Kålet ris. Hæld de forkogte ris over i en skål. Vask og rens rosenkålen, lime, persille og salvie. Snit rosenkålen i tynde skiver, læg dem i en skål og overhæld med det kogende vand
risalamande over i en seperat skål. Der er en del ventetid ved denne kage – Start derfor i god tid, helst 1-2 dage før den skal serveres. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk. 2-3 timer. – Kom nu kagen med kirsebærsovs på i køleskabet i minimum 2-3 timer – Meget gerne mere. 1,5-2 vaniljestænger. 5-7 spsk sukker
Herhjemme har der ikke været et ordentlig julefrokostbord, hvis ikke der er skinkestang i maven. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
Gulerødder, hvidkål og knoldselleri skæres i tynde strimler. Varm wokken op under fuld varme, kom olie i og svits løg og hvidløg kort til de bliver klare
Så i dag til aftensmad fik jeg lavet en lækker wok-ret med kylling, kål og broccoli. Varm lidt mere olie og svits hvidkål og broccoli fem minutter sammen med chili
Når vandet er fordampet hældes kyllingen i en skål. Kyllinge-karrywok m. Men efter at retten nu har lagt sig godt i mavsen, er jeg nået frem til at det er en wokret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.