1 Til
4 personer fedtstof til stegning 1 rødløg 2 fed hvidløg 2 bdt persille (små) 500 g hakket kyllingekød 50 g havregryn 2 æg salt peberKlik her og få e-kogebogen med de lækreste opskrifter på sund aftensmad - helt gratis.
Hak rødløg helt fint. Pres hvidløg, og hak persillen.
Kom alle ingredienserne i en skål, og rør det til en jævn fars. Lad evt. farsen hvile en halv times tid på køl.
Form kyllingefarsen til frikadeller, og steg dem på panden i lidt fedtstof. Stegetiden afhænger af størrelsen på dellerne. Tweet Indsendt af Simon Glue d. 04.10.16. Kategori: Madretter › Frikadeller › Kyllingefrikadeller
Der er gået lidt spinat i den her den sidste uge. Jeg har længe gerne ville lave de her skønne kyllinge/spinat frikadeller, som jeg har set rundt på diverse blogs
Er man ikke til grøntsager i dellerne, så prøv lige disse lækre kyllingedeller vendt i sesamfrø. Leave a Reply Cancel reply Ovnbagte kyllingedeller med gulerod og tomat
Kyllingedellerne er pakket med smag og er bare så gode. Mens bulguren koger/hviler, kan du passende røre farsen sammen til kyllingedellerne, da farsen gerne må hvile en halv times tid, inden du steger dellerne
Jeg er vokset op med en masse traditionel dansk mad. Det kan være lækkert, men jeg kan også godt lide at prøve noget nyt, nogle andre versioner af mad som jeg kender den fra barn, f
Kyllingedeller kan være noget af det lækreste, og den lidt neutrale smag betyder, at du lave dem i nærmest et utal af varianter alt efter humør, smag, kreativitet og hvad køleskabet indeholder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.