Rissalatmedsorteris, blomkål og rød peber. Så dagens opskrift på en dejlig salatmed blandt andet sorteris bliver det sidste indlæg inden turen går til Frankrig
Her fandt jeg et væld af fantastiske salater, og denne her salatmed laks er inspireret derfra. Jeg elsker at kigge i opskriftbøger, lave den samme ret lige efter opskriften, og så lege lidt med den i forhold til min egen smag
Dryp med citronsaft, græskarkerneolie, salt ogfriskkværnet sort peber. Skær vandmelon og tomater i store tern, vend med de afkølede sorte bønner, rucola og gedeost i brud
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKogrisenemed gurkemeje eller tag en rest kogteris, fra dagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
En rest kogte kartofler skæres i tykke skiver og steges sammen med kødet. Blandet salat, tomater, peberfrugter, syltede hvidløg i olie, oliven, soltørrede tomater i strimler og optøede edamame bønner
Bland de hakkede krydderurterog løg i risene. Man kan bruge andre krydderurterog grøntsager. Hæld vandet fra risene i et dørslag og afkøl risenemed koldt vand
Deler med dere her en nydelig rett bestående av andelår og varm rissalat. Nå var det allerede gått to uker og vel så det siden siste oppskrift jeg delte med dere
Server salatenmed halverede æg, tun og blåbær til pynt. Når uret ringer hældes vandet fra og der fyldes op med koldt vand af et par omgange i håndvasken
Hertil en sød salatmed cantaloupemelon og avocado, blandet med snittet spidskål. Stegt og marineret tofu med både rød, hvid og sort quinoa, blandet med finthakket grønkål, mynte og koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.