Hak alle krydderurterne groft, og vend dem sammen med madlavningsfløde i ricottaen. Er det tørret, så passer kogetiden cirka med, at du kan lave alt nedenstående samtidig
4 stk kyllingebryst steges ved mellem varme i længere tid , så bliver det saftigtog lækkert , aldrig høj varme. 300 g græsk yougurt 10 % 500 g blomkål i små buketter 1 spsk dijon sennep 1 tsk karry 1 tsk salt 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning Det hele blandes sammen og pyntes med forårsløg. 4 modne tomater i tern 1/2 agurk i tern 400 g mozaralle Frisk mini 1 lille rødløg 3 spsk olie 1 spsk eddike 1/2 spsk sukrin gold eller 1 spsk honning 4 stk kyllingebryst
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover ogsåfyldtmed masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaftog -skal
Flæskesteg på en ny måde medafsæt i den gode Hr. Så er det bare mig, der er småt begavet ud i søgningens kunst, og opskriften reelt er her allerede, så bær over med her, for så kommer her en genganger
Kyllingedellerne er fyldtmedfriskekrydderurter, som passer rigtig godt sammen med kyllingekødet. Jeg serverede dem sammen med ovnristede blomkål og kikærter, som er en af min yndlingstilbehør (du kan finde opskriften her), jeg lavede dem dog uden rosiner
Aftenens menu. Server med lidt yderligere friskhakkede krydderurterog parmesanflager. Jeg er med på Instagram-bølgen og følger dér dem begge, og forleden lagde Hr
Fyldt kylling – eller stuffed chicken, som det hedder på engelsk. En af fordelene ved den “nye” arbejdestidsaftale er jo netop, at man ikke skal tage arbejdet med hjem… Så tilbage til kyllingen…
Pasta kogtmed salt Oliven uden sten Soltørret tomat i olie , skæres i tern. Rødløg i tynde både Hakket persille Hakket purløg Ristet græskarkerner i ovn med salt og olie 180 grader i ca 10 min. 3 dele olie 1 citron Sennep HP sovs Salt Peber Honning Det hele røres sammen og smages til , vendes på pastasalaten
Tomat tapenade medfriske tomater er meget nem og tager ikke særlig lang tid at tilberede. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.