Kyllingebryst med citrus couscous
Slankedoktor.dk
Slankedoktor.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 grader og steges i 20 min. 2. Hæld couscous i en stor skål og hæld den varme hønsebouillion over. 3. Dæk skålen til med film og rør rundt med en gaffel efter 10 minutter. 4. Riv squashene groft og hak rødløget fint, varm lidt på panden og steg disse i 5-6 min til de får farve. 5. Tilsæt couscous til panden og smag til med salt, peber, citron, kikærter og rør godt rundt. 6. Hak persille og koriander og bland det ned i couscousen. 7. Anret couscous på en dyb tallerken, og læg skiver af kyllingefiletten på toppen, pynt med det persille og koriander og pres citronsaft over.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.