Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Disse halve, fyldteog dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
De her fætre blev altså gode – og nemme er de ovenikøbet også. Kød og grønt i en pakke ognoget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Heidi´s kolleger kom forbi til en sen julefrokost og jeg fik lov til at stå for menuen. Jeg har længe haft lyst til at lave en forret med laks, og nu fik jeg endelig chancen for at give den gas
Jeg brugte parmesanost ovenpå disse, men en anden type ost kan også sagtens bruges. Der er utrolig meget umami smag i disse fyldte svampe, hvilket kun tilfredsstiller smagsløgene
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
Lækker græsk inspireret ret der er en all-in-one, der giver en helt fantastisk smag der bringer en tilbage til de græske øer og bringer minder frem fra ferierne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.