Kylling sur/sød – Paleo
Lindberg Henriksens køkken
Lindberg Henriksens køkken
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 6 dl vand
  • 8 spsk eddike
  • 2 spsk sukker
  • 3 spsk tomatpuré koncenteret
  • ½ terning hønsebouillon opløst i de 6 dl vand
  • 2 spsk Maziena majsstivelse, (blandet med lidt koldt vand.)
  • 500 g kyllinge filet
  • 2 spsk sesam olie
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 1½ spsk ingefær, hakket
  • 1 tsk rød chili, finthakket, uden kerner
  • 2 peberfrugt(rød og grøn), i strimler
  • 2 løg, i strimler
  • 2 stor gulerod, i tynde strimler
  • 1 dåse ananas, i stykker + væsken

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.