Kartoflerne og kyllingen passer sig selv i ovnen mens du laver salaten. Vend kartoflerne medolie, salt og peber og læg dem i et ovnfast fad sammen medoliven
Stegtkyllingmed melonsalat. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres iskiver og anrettes på salaten
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. d. s. e. m. o. r. n. t. p. k. y. l. g. f. å. b. D. h. u. a. ,. æ. v. K. ø. F. V. J. S. P. 3. -. 4. 1. 2. c. R. L
Kom løg og peberfrugter ned tilkyllingen, når den er brunet af, så de kan blivestegt bløde. Krydr kyllingernemed salt, peber og timian, og steg dem ilidtolivenolie
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. v. a. r. m. k. t. o. f. e. l. s. g. å. d. b. D. u. æ. y. R. ø. ,. h. K. F. p. S. V. 2. '. 1. c. 4. 0. 3. %. 5
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. r. t. l. b. d. a. g. ,. u. k. o. s. å. y. m. v. R. 2. -. 3. p. é. T. N. ø. f. (. 4
fyld en kyllingmed perlebyg der er proppet medkrydderier, citron, dadler og friskpersille. Tricket er at perlebyggen steger/koger helt færdigikyllingen og derfor serveres som fars på samme måde som det bruges ved Thanksgivingmiddageni USA
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden ilidtolie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Server medkyllingeskiverne ovenpå og den hakkede persille – og liiige et skud friskkværnet peber. Smid løgene på og lad dem blive klare, inden du lader kyllingebrysterne hoppe samme vej
Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkernederi. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen medsinfamilie
Mineenchiladas består af madpandekager fyldt medkylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.