En enkel, rask og nydelig gryterett medkylling, risog deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Server kyllingenmedrisog peanutsauce og en stor skål salat. kyllingebryst i store stykker. Man kan redde selv den mest regnfulde vintermandag med en omgang orientalsk peanutbutter
Kyllinge delle. Kom dem på en bradepande med bagepapir. Kom æg og løg i. Tilsidst rugmel , salt og peber. Rødbede Pastinak Gulerod Løg Skrælles og skæres i ca lige store stave
Fjern fedt og hinder fra kyllingebrysterne, og skær dem ud i små stykker. Krydr med salt og peber. de stegte rismed lidt frisk persille eller basilikum
Forleden lavede jeg en ny cous cous salat med skønne kyllingefrikadeller til – meget nemt og sundt. Løg og peberfrugt skæres i små fine stykker og blandes medkyllingekødet, hvorefter farsen er klar til at blive steget på panden
Snyde Risotto. 2 løg 4 æg 3 stk salt 1 tsk peber 2 tsk paprika 3 fed knuste hvidløg4 friske hakket chili 1 dl mælk 6 spsk mel 100 g fetaost Rør kødet sej med salt. Kom resten af ingredienserne i og lad det stå 10 inden de kommer på panden. 2 Risotto poser fra Rema 1 dl hønseboulion 2 dl madlavning fløde Koge i ca 10 min til sovsen bliver cremet. 4 friske hakket chili. 2 Ris
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.