Kylling, grøntsager & nudler i wok (thai)
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tsk. Honning
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 1 stk Peber, chili rød eller grøn, rå
  • 1 spsk. Rapsolie
  • 400 g Kyllingebryst, filet
  • 1 tsk. Koriander, stødt
  • 2 spsk. Limesaft
  • 1 tsk. Ingefær, frisk
  • 1 spsk. Soyasauce
  • 1 bdt. Forårsløg, rå
  • 1 stk Peber, chili rød eller grøn, rå
  • 2 spsk. Rapsolie
  • 1 bdt. Friske korianderblade
  • 2 tsk. Fishsauce
  • 2 bdt. Nudler
  • 50 g Peanuts
  • 300 g Wokgrøntsager frisksnittet (pose)
  • 1 stk Frisk ingefær skåret i små tern
  • 1 stk Peberfrugt, rød og gul
  • 2 stk Hvidløg, fed
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 stk Limesaft og skal, økologisk

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.