2 dl
Vand 4 hele Kardemommefrø 1 lille drys chili efter smag og behag 1/2 tsk vanilie pulver (ikke sukker) 1/2 spsk revet frisk ingefær Saften af en halv citron
I efterårsferien prøvede jeg at lave kvædemarmelade og kvædebrød. Jeg fandt opskriften til kvædemarmelade på en side om historisk mad, som hedder De Arte Coquinaria
På vores breddegradder har kvæden næsten været glemt, mens den dyrkes mange steder i Sydeuropa, og kvædemarmelade menes af være alle marmelader stamfader
Raita med æbler og agurkGrønkålssalat med dadler og ingefærGlutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Kvædemarmelade Olivenolie eller kokosolie til at stege i
Duften af jul og østen krydderier har vi også taget os af med en fantastiske kvædemarmelade. selvom vaflerne er salte smager de himmelsk med kvædemarmeladen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.