- hos 42° RAW. - hos 42° RAW. Jeg har besøgt 42° RAW i Pilestræde (København) et par gange efterhånden, og er hver gang blevet overrasket over hvor mæt jeg bliver af deres måltider, der jo primært består af grøntsager (og intet kød)
Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift. I denne weekend har vi fejret min svigermors 55 års fødselsdag
27. December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ved at være erstattet af lysten til noget helt andet
(Ja, jeg ved godt at jeg skylder London-indlæg, men vær nu lige lidt tålmodig. )Line og jeg havde i noget tid forsøgt at stable en aftale på benene, men den blev udskudt lidt, fordi vi pludselig begge lå syge
Står den på hygge aften eller man ønske at gå ud at spise på en helt anden måde så kan Vladimirs køkken varmt anbefales og med det store udvalg af kurser er der lidt for enhver smag og sværhedsgrad
Jeg er netop hjemvendt fra et fantastisk Masterclass bagekursus hos årstiderne i Humlebæk. Jeg valgte netop dette kursus frem for Meyers og Camilla Plums kurser, fordi dette er over 2 dage og der så er mulighed for at lave fordej og afprøve dobbelthævning
En dejlig dag hos Specialkøbmanden, hvor vi prøvede flere teknikker i fremstilling af Sugarveil. Janne var en dygtig kursusleder og det eneste svære var at skulle vælge i mellem en "dummie" eller en chokoladekage at øve sig på
Den senere tids skriverier om minipølserne hos Statoil fik koncernen til at få pølserne til at vokse og samtidig give rabat på småkræene indtil nye og større pølser fandt vej til disken
. Jeg har. eksperimenteret en del med sunde udgaver af pebernødder og brunkager, men. aldrig rigtig fået sammensat en opskrift, jeg er helt tilfreds med
Idag har jeg været på endnu et besøg hos Gitte (altid-slank. Som nogle af jer måske har fulgt med i, har jeg siden januar været igennem et kostforløb hos Gitte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.