De må også gerne smage dejligt af jul, men helst ikke gerne give hovedpine i januar over en masse ekstra, ærgerlige kilo… Derfor kan det være smart at begrænse sine vaniljekransespisende dage til de traditionelle juledage med familien, eller sige nej tak til de kedelige småkager på kontoret og ja tak til mormors de bedste
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
I anledningen af påsken blev noget af toppingen farvet gul, længe leve lidt kunstige farvestoffer. Jeg har længe haft et par stænger marcipan liggende på lager, men har vist bare ikke haft tid eller anledning til at få dem brugt
Den er perfekt at servere for gæster, eller bare når der skal gøres lidt ekstra ud af det hele. Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Om mandlerne er med skal ellerej er en smagssag. lidt pistacienødder eller mandler til pynt. Fordel risalamanden og stil den i fryseren eller i køleskabet
Ikke fordi jeg ikke kan, men bare fordi vi ikke er de store kagespisere her i familien – i hvert fald ikke den del af den som bestemmer om der skal bages ellerej
-samtale med lederen i huset og det bliver egentlig rart at evaluere min start i huset, også fra hendes side af, og måske blive mere afklaret omkring hvad jeg gerne vil fremtidigt – blive ellerrejse J Jeg skal bagefter på besøg i en naboinstitution hvor jeg skal have en enkelt arbejdsdag som “nødpasning” med en medhjælper – lidt spændende at opleve at blive tildelt alt det ansvar når jeg nu ikke havde det som studerende
Hele forklaringen på, hvorfor jeg gør det, samt hvorfor jeg anbefaler den – særligt til flødebollerne, kan du læse mere om i mit tidligere opslag med sukkerfri karameller
Lad det marinere, gerne natten over på køl, eller på køkkenbordet, imens du laver saucen. Hvis jeg skulle vælge et yndlingskøkken, ej okay ét vil muligvis være umuligt, men hvis jeg skulle sige én af mine favoritter, så er det helt klart indisk
På denne måde kan du lave broccolisalaten med almindelig sukker, hvis du vil undgå sødemidler. Jeg har i tidligere opslag diskuteret hvorvidt man skal spise dressing til sin salat ellerej
Kagen er bedst kold uanset om du ønsker at putte glasur på ellerej. ) og held dejen deri. 20-25 min ved 175 grader (ikke varmluft) – eller til kagen er færdig
Og det kan du sagtens nå – også hvis du er på arbejde, for så lang tid tager det heller ikke. Eller rettere jeg elsker min mormors fastelavnsboller med creme og remonce
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.