Kom kartoflerne i en gryde, og dæk med vand. Der er nu bare noget ved kartoffelmos. I princippet kan du også komme alle mulige krydderier og krydderurter i eller bacon eller hakkede nødder måske
2 gode store stykker frisk kulmulemed skind Smør Olie Salt Peber 1 spidskål 2 spsk sesamfrø Grovpasta Grovpastaen er kun med, så vi var sikre på at blive mætte
I. s. k. o. l. e. n. h. a. r. v. i. f. t. d. m. g. u. p. å. N. y. H. ,. j. æ. C. M. A. b. -. J. ø. (. ). c. K. V. U. F. S. /. w. B. 4. 5. 0. 2. 1. ½. 6. *. T. L. R
Varm en pande op og gør klar til at stege kulmulen. Jeg havde egentlig tænkt, at jeg kun skulle bruge kulmule, men Salling havde ikke nok, så jeg opjusterede med rødspættefileter
Kulmule på rosmarinspyd med parmaskinke og zucchini. Tilbehøret er i virkeligheden det nemmeste lige at starte med, da skiverne af zucchini og aubergine lige skal have en omgang groft salt, som kan trække lidt af væden ud af dem
Han kom med et par ideer, og jeg faldt for kulmule viklet ind i seranoskinke. Jeg tog et smut i Salling og købte en lille langside kulmule, uden helt at vide, hvad jeg skulle bruge den til
Kog kartoflerne i vand til de er godt møre. Hæld vandet fra, damp kartoflerne tørre og mos dem. Hæld mosen i 4 smurte skåle og bag dem i ovnen, indtil de er godt hævede og fået farve
Husk at kartofler, rodfrugter, brune ris eller pasta kun er tilbehør, til en fyldig ret med bønner, linser, kikærter eller kød og en stor skål grov salat, med nødder, olie og kerner til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.