KullerfiletroyalifadIdeentil denne opskrift er lånt fra Gunnar – I ved Gunnar som iMinna. Filetroyal med chorizotomatsauce og brunede kartofler Brunede kartofler – eller sukkerkartofler som nogle kalder dem – kan måske virke malplacerede til
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Der er mange som siger at man ikke kan servere kyllingefileter for gæster, men det har noget at gøre med tilberedningen, for kylling kan være ualmindeligt lækkert
Kuller smager som torsk, men er lidt mere fast i kødet. citron. Ovnbagt kuller. persille. Fisken rengøres, tørres af og dryppes med citronsaft og salt både udvendigt og indvendigt
Fordel aubergineskivernei et fad. Her kommer en skøn sag, der enten kan bruges som et super lækkert og farverigttilbehørtil et godt stykke oksekød – eller som en skøn vegetarret til en hverdagsaften
Fileterne kan eventuelt for-steges forsigtigtilidtolivenolie på panden, inden de puttes ifad med rigeligt havrefløde, vand, hvidløgspulver, karry og maldonsalt eller himalaya salt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.