700 g lammekølle i tern – eller du kan, som vi gjorde, bruge en omgang oksekød i gode tern 1 spsk hvidløgs- og ingefærpasta 5 grønne kardemommekapsler 200 g gule linser 100 g græskar, skrællet, uden kerner og i mindre tern [. 5 grønne kardemommekapsler
Udseendemæssigt gav det maden et kæmpe løft med den flotte lyserøde farve fra rødløgene og den grønne persille, og der var masser af smag og en virkelig god kombination af syrligt, sprødt, salt og lunt
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Et af midlerne var tanken om at skulle på inspirationskursus i bålmad hos Anne Hjernøe fra Annemad. Du kan vælge at skære brødet i firkanter inden bagningen med en pizzaskærer, eller bare knæk det fra hinanden bagefter
Den næste tid vil bloggen derfor fra min side af bære præg af sunde opskrifter på middagsretter, forskellige juice og smoothies og andre alternativer til den lille sult
Har flere gange siddet med et dejligt stykke kød på gaflen med tænder der løb i vand, for så at snørre ansigtet sammen som en garnrulle når en voldsom smag af uld indtog ganen
- og den skulle laves på græsk facon, Lam kleftiko - i min helt fantastiske gryde som jeg har arvet. Eller kommer så sent i tanke om det, at det er et ynkeligt forsøg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.