Sommeren er over os og grillen kalder på os med lune sommeraftner. En af mine yndlings grillretter er disse krydrede og lækre oksekødsspyd som sammen med en salat er et sundt aftensmåltid
The post Krydret Oksekebab appeared first on Grydelappen. . på spyd. Disse små basser er et nyt mirakel og jeg er, til trods for min lettere spidskommen-skepsis, heeeelt solgt
Krydret Mørbradgryde og Kartoffelmos med Gulerødder til 2 personer. Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god
Hak løg, hvidløg og ingefær i brunoise. (små tern)Skær græskarret i tern på ca. 1x1 cm. Steg løg, hvidløg, garam masala og ingefær til løgene bliver gennemsigtige
Med hjemmelavet rødkål kan du lave den lige som du ønsker den. Denne her rødkål er velegnet til mortens aften og juletiden hvor den godt må være lidt mere sød
December er den fede julemads tid. Heldigvis findes der også anden god vintermad. Og endda fra vores egen baghave - nemlig den gode nordiske rødbedesuppe
Glædelig juletræsfestKlassisk rødkålAntal personer. 60 minutter500 gr rødkål3 spsk olivenolie2 spsk balsamico4 spsk ribsgelé3 stjerneanisSnit rødkålen fint i små stykker. Læg låg på gryden og lad rødkålen simrer ved svag varme i 50 minutter. 500 gr rødkål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.