Kikærterne, der bliver krydret og ristet i ovnen, bliver let sprøde og giver godt bid til salaten. Bræk salatbladene i mindre stykker, skyld dem, og vend dem med dressingen, bladselleri og de sprøde kikærter
Skyld salaten, riv gulerødderne, kom det i en skål sammen med olivenolie, citronsaften (en god ide at bruge den citron man har taget skralden fra, ellers går den til spilde) og solsikkekerner
Denne salatmed parboiled ris, balsamico krydret kylling og gedeost er virkelig lækker. Retten er derfor god til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt med madlavningen
Hæld rosenkål og dressing ud på salaten og top med ristede pinjekerner. Det gør den lille finurlige kål i salaten her, der både mætter godt, er sund og smager rigtig lækkert
Er panden ikke varm nok vil kødet koge, og bliver ikke sprødt som det skal. Kom olie på en pande sammen med let kvast hvidløg og lad panden blive rigtig varm
Dressingen kan hældes udover salaten ved servering eller blandes med i salaten. En salat er altid nem og lækker, så jeg valgte at lave den så sprød og frisk som muligt
Heldigvis er der meget denne skønne salat kan kurerer når det kommer til “the winter blues”, med sit halvstærke ingefær-kick, syrligt søde æbleindslag og knassprøde bladselleribidrag, og mon der så ikke er humør til rent faktisk at nyde det smukke snevejr bagefter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.