Krydrede karbonader
christinafabricius
christinafabricius

Krydrede karbonader

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 Pers.
  • 500 g hakket svinekød (evt. Kalv/flæsk)
  • 3 kogte kartofler
  • 2 æg
  • 4 spsk hakket løg
  • 3 spsk vand
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 1/2 tsk allehånde el. Oregano
  • 150 g bacon
  • 1-8 skriver ost
  •  
  • Sauce
  • 1 1/2 dl fløde
  • 1 spsk soyasauce
  • 1/2 tsk salvie
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 tomater

Instruktioner

    1. Kartoflerne Moses og blandes med det hakkede kød og røres til fars med øvrige ingredienser, på ær ost og bacon.

    2. Farsen formes til 8 karbonader, der lægges i et ovnfast fad.

    3. Baconskiverne lægges om karbonaderne, og der lægges en skive ost på hver.

    4. Retten sættes i en varm ovn på 250 grader i 15-20 min.

    5. Fløde, soyasauce, salvie og tomatpuré røres sammen og hældes øver karbonaderne, når der er ca. 5 min tilbage af stegetiden.

    6. Tomaterne skræks i skiver og lægges på de færdig stegte karbonader.


    Der serveres ris til + evt. En salat


    * Retten er ikke egernet til frysning.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.