Disse nødder og kerner laver jeg tit til en salat. Varm nødder og kerner forsigtig op på en pande. Slut af med dadelpure eller honning, det får krydderierne til at klister fast på nødderne
Jeg vil dog skære lidt ned på nødder og måske gange karamelsaucen dobbelt op. ) Jeg brugte halvt mandler og halvt hasselnødder, men man kan sagtens nøjes med den ene slags
Nødderne er blevet hvidlige af salt og er klar til at komme i ovnen. Tilsæt nødderne og lad dem koge ved middel varme, indtil vandet er helt kogt væk, og nødderne (kan bedst ses på mandlernes skal) har fået en lys hinde
Du kan varierer salaten med at erstatte nødderne med f. 50 g hasselnødder, ristet og grofthakket. 1) Bland hvidkål, appelsiner og hasselnødder i en skål
En lækker sommersnack, er frosne bananstykker overtrukket med mørk chokolade og hakkede nødder. Jeg har valgt at bruge usaltede pistacienødder, men alle nødder kan bruges
Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes. Jeg er ret vild med grønkål, men for at være ærlig har det ikke altid været sådan
Hak mandler og hasselnødder groft og tilføj dem til rødkålssalaten. 50g Hasselnødder. 50g Hasselnødder. Det er efterhånden blevet en fast tradition for mig, at lave en kålsalat til vores juleaften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.