Mørk, tæt, saftigog alligevel med en lethed og spændstig struktur som kendetegner god Bourgogne. Vinen til havde jeg også udvalgt med et mini-smage-tema
Toppet mednordafrikansk hasselnøddeblanding. Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Mos kartoflernemed et piskeris. Smag til med salt og peber. Brun kæberne i en gryde med olie. Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker ogkog dem møre
Læg dem i en tagine sammen medrosenkål (fjerne lige de yderste blade og skær den nederste del af stokken af), halverede hvidløg, hvidvin, salvie og timian
Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet. Tilsæt bouillon, rødvin, laurbærblad, salt/peber ogsvinekæberneog bring gryden i kog
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.