Gør alt klar, køb sildene, vask hænderne og husk at andre også har brugt vandhanen – måske med snavsede hænder – så brug en helt ren klud eller et stykke køkkenrulle, når du lukker for vandet
Vi spiser det med en dejlig grøn salat. Bagekartofler i mundgode stykker Gullerødder i mundgode stykker Olie Salt Peber Knust hvidløg Paprika Kylling kyllingelår eller evt brystben Vend kartofler og gullerødder godt sammen med olie , salt , peber ,hvidløg og paprika
En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldt med protein og glutenfri. skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie
Med en generøs klat cremefraiche til. Frugtkage med smuldredej. Og så med gamle, runkne æbler. Uoriginalt – uden pynt og glimmer – men med den dejligste koncentererede smag af bagte æbler under et sprødt og sødt låg
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
Blend herefter suppen, tilføj cremefraiche og smag til med salt og peber. Herhjemme er vi ihvertfald helt vilde med gulerodssuppen – som både er en god måde at få en masse grøntsager på, og så er den fyldt med masser af smag og krydderier fra blandt andet ingefær, spidskommen, hvidløg og cayennepeber og smager virkelig dejligt
Vi havde også et par stykker laks i fryseren, samt en sjat spinat der skulle bruges, så disse to ting blev rørt sammen med lidt cremefraiche, rødløg, salt og peber og vupti - to smagsvarianter blev fremtryllet
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
2 dl yoghurt eller cremefraiche. - er da skøn eftermiddagshygge på en kold feriedag. Så en pludselig indskydelse, og et mindre anfald af overskud, fik mig til at få gang i bageriet og nu står der to velduftende og varme brød på køkkenbordet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.