Her er der nemlig tale om fiskefrikadeller med remoulade. Det er en passion han deler med hans far, så derfor syntes jeg at remouladen skulle være hjemmelavet
Pensel med æg og drys med mandler og evt. ud med remonce af 200 gram smør, 2 dl sukker og 4 tsk vaniliesukker). 1 æg piskes med sukker og tilsættes dejen. Læg kringlerne på bageplader med bagepapir og lad dem hæve 20-25 minutter. 1 æg piskes med sukker og tilsættes dejen
Når de så har hævet ½ time, ruller jeg dem til boller, pensler dem med æg, og vender dem i kerner og birkes som jeg har lagt på en tallerken så man bare kan rulle dem på den
Krydr med salt og peber. Pres hvert stykke med bagsiden af en gaffel. Drys med revet parmasan. 2) Tilsæt tomat og sukker og smag til med salt og peber. 8) Tag gnoccierne op med en hulske og lad dem dryppe godt af
Bland æggemassen sammen med melet. I går aftes havde min familie og jeg besøg af vores venner. Det var min opgave at stå for desserten, så jeg valgte at bage min absolut yndlings chokoladekage
Super lækker chokolade kage med Ricotta og gulerødder. Min gode kollega som jeg har lavet det mange gange kom forbi til morgen for at vise mig hele fremgangsmåden i at lave den på gammeldags manèr med spæk på og opbagt sovs, hvilket jeg nok ikke havde fundet ud af selv første gang
Prøv også at krydre med kanel eller vanilje, det giver en rigtig god smag. Bland med honning ca. Det bliver bedst, hvis du ælter blandingen godt sammen med honningen
Ja det var lidt øv, Emil startede i går aftes med at hoste helt vildt og søløvehosten var der også, så det blev desværre til en sygedag herhjemme i dag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.