En krabbesalatmed tomat, dild ogavocado, som vi spiste med glæde og tynde skiver ristet brød til. I mandags troede jeg aldrig, vi ville nå så langt… Vi tog hul på årets første weekend med en frisk og blød krabbesalat
Lækker og cremet smoothie medavocado, fyldt med sunde fedtstoffer. Desuden har avocado et højt indhold af A- og B-vitaminer og mineralerne jern, og kalium
Sauteret spidskål med feta og kapers. Kold kartoffelsalat med creme fraiche. Rabarberkager med kokos. 1½ kg kogte kartofler 4 dl creme fraiche (18%) 1 tsk paprika ½ spsk dijon sennep 1 tsk citronsaft. 1 mango 2 -3 avocado afhængig af størrelse 1 håndfuld salat (lidt blandede små blade) 1 lime (saften af) 1 tsk. Forloren hare med vildtsovs 500 gr. hakket kalv og flæsk 1 dl. rasp 2 æg 2½ dl mælk salt og peber 50 g bacon i skiver. feta i tern salt og peber 1 tomat. 1½ kg kogte kartofler
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Løgringe ogbacon i en fantastisk kombination. Rens og vask løgene. Baconen skal nu vikles rundt om hver løgring og ligges på bagepapir på en bradeplade
Del avocadoerneog tag kødet ud med en ske. Drys med salt og peber mellem lagene. Pres avocadoskiverne lidt sammen og servér dem på tynde skiver ristet rugbrød – eller giv rugbrødet til
Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker. Tænd den ene ende med en lille smule sprit. Hvis du ikke spiser sværene på din bacon, så kan du også roligt fjerne dem allerede nu
Smag til med salt og kom det tilbage i avocadoskallen, og så er der spisetid. Du behøver ikke mose tunene, men blot blande det sammen med de øvrige ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.