D. e. n. f. r. a. s. k. o. u. t. -. l. C. d. B. ,. h. v. æ. j. i. p. 1. 0. å. y. g. m. b. L. '. O. S. E. (. 5. 7. 8. ). ". _. c. I. T. 4. J. 2. ø. /. V. K. H. ♫. F. A. R. P. Ø. Å. %. M. 3. 6. g l
Skjær soppen i skiver og brun dem i en panne med smør og olje, sammen med finhakket sjalottløk. Den kan brukes til biff, men er ikke like mør som indre -og ytrefilet
Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiver i panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også fint til retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggende i bunden af køleskabet
Krydder dem med salt & peber og drys dem herefter godt med paprika. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specielt vild medkoteletter i fad
Så blev det tid til en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Denne ret minder mig om sommerhus med min farmor, så her er min version af koteletter i fad
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Alt skal medog stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Dæk med folie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvis dit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Krydr koteletternemed paprika, salt og peber og brun dem godt i olie på begge sider. Denne ret er et fint ognoget hurtigere alternativ til koteletter i fad
Krydr koteletternemed salt/peber og steg dem i en klat smør. Selvfølgelig kan man lave den med en almindelig hollandaise sauce, det bliver den absolut ikke dårligere af Men hvis man har brug for noget quick-and-dirty så er dette et godt alternativ
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.