Hæld de flåede tomater, fløde ogchampignonskiveri panden, bring det ikog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu ogsåfinttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. skær løg oghvidløgi små tern og brun dem af i en gryde medlidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
over ogfarsfadet bages derefter færdigt. Smør et ildfastfad. Men i dag får Iopskriften på en dejligvinterretmed gode vintergrønsager som porrerog kartofler
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. h. l. f. å. s. a. g. u. d. n. o. ,. v. m. k. p. b. æ. K. R. 4. 1. c. 2. ø. 5. (. ). S. y. /. -. 0. H. V
Valget faldt kødmæssigt på kotelettermedporre, bacon og sød chilisauce. Alle delene røres sammen til en homogen masse som herefter kan bruges på koteletterne
Derfor blev firefadkoteletterspicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang risdertil. Bland saften fra ½ citronmedtimian, salt og peber i en pose og kom kødet heri, hvorefter det trækker ½ time, eller hvor lang tid man lige har tidtil
Pensl koteletternemedrapsolieoggiv dem et godt lag salt og peber og røget paprika. Jeg laver altid en stor portion, så vi har til flere dage, da den kan nydes med både ris, kartofler og kartoffelmos til, så man kan variere den lidt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.