Hæld de flåede tomater, fløde ogchampignonskiveri panden, bring det ikog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu ogsåfinttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
De steges hurtigt sammen medløgoghvidløginden de hakkede tomater tilføjes. hvis jeg selv skal sige det (og det kommer fra én, der aldrig har været specieltvildmedkoteletterifad
Steg løgoghvidløg ved svag varme i baconfedt og smør, løgene skal ligeblive klare. Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad
skær løgoghvidløgi små tern og brun dem af i en gryde medlidt smør, tilsætpaprika, de flåede tomater og tomatpureen og lad det lige varme op, tag gryden af varmen og blend det hele til en tyk sovse med stavblenderen, tilsæt fløden
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. h. l. f. å. s. a. g. u. d. n. o. ,. v. m. k. p. b. æ. K. R. 4. 1. c. 2. ø. 5. (. ). S. y. /. -. 0. H. V
Mos bananerne og bland dem med karry, hvidløg samt saft af ½ citron. Derfor blev firefadkoteletterspicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang risdertil
Pensl koteletternemedrapsolieoggiv dem et godt lag salt og peber og røget paprika. Jeg laver altid en stor portion, så vi har til flere dage, da den kan nydes med både ris, kartofler og kartoffelmos til, så man kan variere den lidt
Krydr koteletternemed salt og peber og brun dem først på den ene sidei et par minuttertil de er brunet godt ogkaramelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterneog gør det samme
En opskrift på store, saftigekotelettermedæbler, nødder ogahornsirup. Drys koteletternemedlidtfint salt og lad dem liggeog trække, mens du gør resten i stand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.