Læg det hele på en bageplade med bagepapir og hæld lidt olie over, samt salt og peber efter smag. Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen med parmaskinken
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå
Steg dem kort i smør eller olie (de skal bare lige blive brune på overfladen - ikke gennemsteges. ) Og jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har lavet koteletter i fad (om nogen sinde)
Svits koteletternepå en brændvarm pande i lidt smør, læg dem derefter i et ildfast fad. En god tomatsauce kan godt tage lang tid at lave, men man behøver jo ikke stå og kigge på gryden imens den simrer
Kom kotteletterne i et ildfast fad og halvdelen af baconen oven på. Steg bacon sprødt på varm pande. Kom olie og krydderier ogkoteletter i en skål og vend det godt sammen
D. e. t. r. n. ,. d. k. a. v. æ. i. g. l. o. h. f. s. J. å. p. m. u. b. P. j. ø. ). H. V. -. L. K. (. 2. 4. 5. 3. 1. c. 9. %. û. S. R. B. y. T. M. 0. 6. N. A. C. '. Ø. /. w
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.