I dag har jeg en absolut yndlingsdag på kostplanen jeg vil dele med dig. Og det kommer da helt klart også til at være en del af kostplanen fremadrettet, især fordi variation er et nøgleord i forhold til fastholdelse af motivation
nemlig min yndlingsdag på kostplan for uge nr. -) Denne uge vil jeg komme med et forslag til en super lækker wok-ret, for udover at være enormt nemt at lave, er wok en rigtig god måde, at sikre sig selv en masse lækre grøntsager på
og her er så favoritdagen på ugenskostplan. Denne uge har jeg for eksempel prøvet at lave kyllingeroulade med spinat og pikant fyld - det var en stor succes, som jeg helt klart ikke har lavet for sidste gang
Men jeg lover det har været værd at vente på - yndlingsdag på sidste ugeskostplan. Jeg vil derfor - ligesom du kan se på kostplanen - anbefale dig at få godt med proteinholdigt kød til frokost, hvis du skal forsøge dig med pizza-kunsten en dag
Denne uge har kostplanen budt på lidt af hvert. På den dag jeg vil fremhæve denne uge tager aftensmaden udgangspunkt i almindelige tortillas, men fremfor den almindelige tortillas-pandekage, har jeg i stedet anvendt omelet lavet på æg og havregryn
Men før jeg afslører opskriften, vil jeg lige give et lille "mellem-måltids-tip". Denne uge vil jeg sige tak til svigermor for at have inspireret mig til en vildt lækker ret
Ugens muffin. March 2, 2015. Tager ikke mere end 5-7 minutter at forberede og skal kun have et kvarter i ovnen. 12 stk. 1½ tsk bagpulver. 1½ tsk. 1 dl. 1 spsk oregano. 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200º. 12 stk. 1½ tsk bagpulver. 1½ tsk. 1 dl revet ost. 1 spsk oregano. 15 minutter i en forvarmet ovn ved 200º
Når man har sagt Tyskland må man også sige Brezel. Den bløde saltkringel er simpelthen ikke til at komme udenom, og overstiger næsten pølsen i popularitet
-. -. -. -. - l. 1. 1. 1. 1. 1. 1. S. å. e. r. m. a. d. p. l. n. k. f. o. u. g. t. i. v. æ. s. ,. b. ø. y. w. h. P. ". c. I. ½. 2. F. A. é. D. j. N. O. U. M. R. T. H. ö. G. L. K. 0. 7. 9. 5. 8
1 stort bund dild. 1 dl grøntsagsbouillon gerne Herbamare. 1 tsk chiliflager, salt og peber. 1 stort bund dild. 1 dl grøntsagsbouillon gerne Herbamare. 1 tsk chiliflager, salt og peber
-. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. W. e. k. n. d. s. t. å. r. f. o. ø. ,. g. h. i. u. m. æ. v. a. l. b. y. p. J. j. D. w. H. M. O. T. ". c. G. F. Q. A. L. S. B. (. 4. ). K. &. 2. 8. 0. 5. 3. 6. %. x. V. Æ. R. g g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.