I sidste uge lagde mine søskende og jeg vejen forbi Mother i Kødbyen. Jeg havde været der én gang før og havde på baggrund deraf ganske høje forventninger om endnu en lækker middag med skønne, friske, hjemmelavede surdejspizzaer direkte fra den brændefyrede stenovn
Faktisk købte jeg absolut intet hele min graviditet og havde endnu ikke købt noget efter fødslen, så det kriblede altså lidt for at få noget nyt lir ind i skabet
Dog en lettere mæthed for mit vedkommende – formentlig på grund af, at jeg slet ikke er en dedikeret raw foodie, der er vant til så mange nødder og kerner på en gang
Når dejen har hævet slås den ned, æltes og formes til et brød. Jeg har gået og tænkt lidt over at jeg gerne vil lave et nyt brød eller bagværk hver måned
Hvordan man dyrker dem og forskellige mad opskrifter med rabarber. Men det vil jeg lave om på, da man faktisk kan bruge rabarber til mange forskellige retter
Ikke lige de bedste forudsætningerfor en vellykket aften. Det gjorde vi ved at holde en Tapas aften hos hende, hvor vi hver især afprøvede en ny opskrift
Livetssukker handler nemlig ikke om at være perfekt – og lækker smag gør glad, også selvom det ikke er helt så pænt at kigge på, som jeg godt kunne tænke mig
Og jeg skal nok komme med forslag til, hvordan du skal bruge resterne. 1 lammekølle ca. 1 spsk smør. 1 spsk tørret timian eller 4 stilke frisk. Stik 10 huller i køllen med en. Pil hvidløgene og skær dem i 10 flager. steg den i 1 time. Hæld 2 ½ dl vand ved og steg videre i 1 ½ time. 1 lammekølle ca
Jeg har fået lov til, at prøve nogle forskellige kaffer fra Davids Coffee. Jeg er selv en forholdsvis ny kaffedrikker - startede først sidste år, da pigerne og jeg gav Thomas en Nespresso maskine i farsdags gave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.