Hæld moussen i portionsglas og sæt dem i køleskabet mens du laver den hvidechokolademousse. Kom ¹⁄₃ af de piskede æggehvider i chokolademassen og vend det rundt med en dejskraber
Hak den hvide chokolade, og hæld den i en skål. En gang i mellem skal der lidt sødttil kaffen, så i sidste uge havde jeg lavet en lille og meget let mousse – du skal blot huske at sætte den i gang om morgenen eller aftenen før
Men så kom jeg i tanke om at Nigella havde en opskrift på hvidchokolademousse, dog uden husblas. Det skulle være i et flot mindre passende glas, noget frisk og let ognoget med hvid chokolade
Bland så den hvide afkølede hvide chokolade med skyr og rør forsigtigt. Jeg har fået min inspiration til denne lækre og fine dessert, af bloggerne, Twinfood
Æggeblommerne og sukker piskes hvide enten med håndmikser eller røremaskine. Chokoladen smeltes over et vandbad og herefter piskes chokoladen i æggemassen
… Og det gjorde vi heller ikke. Hvidchokolademousse. Jeg havde derfor været i det kreative hjørne og fik lavet (hvis jeg selv skulle sige det) en rigtig lækker og ret flot fødselsdagskage
Hvidchokolademousseog limemousse. På toppen lidt smørcreme og en masse lækkert hvid chokolade. Brownie bunde, chokolademousse, brombærmousse, smørcreme og karamelliserede popcorn
E. n. l. a. g. k. e. i. s. ". v. r. d. b. t. -. y. j. h. f. D. o. m. ø. c. u. ,. æ. p. K. å. L. O. T. I. 3. 2. x. 0. 4. S. M. A. 1. /. 6. 5. 7. ½. (. 9. %. ). C. F. R. H. B. V. é. P. N. J. G
brun farin. Del æggene i hviderog blommer. Saml lagkagen ved at lægge bunden på et fad, fordel halvdelen af chokolademoussen over sammen med noget af den hakkede chokolade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.