150 g
ODENSE Nougat ODENSE Nougat 300g Gå til produkt » DKK 49,95
1100 g
ODENSE Mørk Chokolade 55% ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g Gå til produkt » DKK 32,95
175 g
Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 200g Gå til produkt » DKK 34,95Nougat og chokolade smeltes sammen. Hæld det halve af nougat/chokolademassen i en aluform på 6x14,5 cm. Rul marcipanen ud i pølser og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolademassen. Hæld den sidste nougat/chokolademasse hen over. Stilles på køl til dagen efter. Skæres ud i stænger og stykker. Disse konfektstykker opbevares på køl i en kagedåse indtil servering.
Vi er kommet ind i påsken, hvilket betyder lidt ekstra godter til os. Familien kommer til påskekaffe, så derfor skulle der kreeres lækkerier i det lille køkken
Hæld derefter karamelmassen over i et lille fad beklædt med bagepapir, drys med konfektstykkerne (eller andet topping, såsom hakkede hasselnødder, mandler, havsalt mm
Dyp konfektstykkerne heri. Foto. Stine Christianen / Skovdal. REKLAME for min egen bog. Eftersom min bog Konfekt er super aktuel, og julen nærmer sig med næsten ubegribeligt hastige skridt, – hvad er så mere oplagt end, at jeg deler en opskrift med jer fra bogen
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk de kolde konfektstykker med chokolade. Jeg kan helt vildt godt lide blommer i madeira og da jeg også elsker portvin har jeg fundet på denne nemme opskrift til marcipan med svesker i portvin (se billede på opskriften til juledadelkugler)
De her konfektstykker lavede jeg til - set på Odensemarcipan. dk - det er virkelig et godt stykke konfekt og bestemt et jeg vil vende tilbage til de næste par år
Igen i år fik jeg bikset "lidt" konfekt sammen som jeg havde med hjem til mine forældre. Jeg er ikke den der bager en masse jule kager hen over julen for det har jeg min mor til
Nu er det jul og så må konfekten jo godt være ekstra fint og festligt pyntet og hvorfor ikke sætte konfektstykkerne på ispinde og dyppe dem i chokolade ala de der fine Cake Pops
Til disse konfektstykker har jeg brugt tørrede kornblomster, kandiserede violer og det fineste transfer sheet fra Valrhona i smukke hvide og blå nuancer
Opbevar konfektstykkerne køligt i en kagedåse. HVIDT & MØRKT CHOKOKRÆS(ca. 12 af hver)MØRKT CHOKOKRÆS100 g god mørk chokolade, 70 %100 g smuttede mandler, skåret på langsHVIDT CHOKOKRÆS100 g hvid chokolade50 g hakket abrikoser50 g hakket tranebærSmelt de to slags chokolade over hvert sit vandbad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.