Konfektstykker
www.odense-marcipan.dk
www.odense-marcipan.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 g ODENSE Nougat ODENSE Nougat 300g Gå til produkt » DKK 49,95
  • 1100 g ODENSE Mørk Chokolade 55% ODENSE Mørk chokolade 55 % 200g Gå til produkt » DKK 32,95
  • 175 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 200g Gå til produkt » DKK 34,95Nougat og chokolade smeltes sammen. Hæld det halve af nougat/chokolademassen i en aluform på 6x14,5 cm. Rul marcipanen ud i pølser og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolademassen. Hæld den sidste nougat/chokolademasse hen over. Stilles på køl til dagen efter. Skæres ud i stænger og stykker. Disse konfektstykker opbevares på køl i en kagedåse indtil servering.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.