Det er altid dejligt med lidt lækkert i ny og næ, og hvis du følger denne opskrift vil der også være plads til en kugle eller to på en helt almindelig kedelig tirsdag
Disse konfektkugler er fortrinligt gode når man ønsker at berolige og skabe glæde i kroppen. Konfektkugler med morbær og figen 100 g dadler50 g morbær50 g abrikoser100 g figner100 g mandler50 g græskarkerner50 g havregryn4-6 spsk kokosolie1 tsk kanel½ tsk kardemomme¼ tsk ingefær eller lidt reven frisk ½ tsk vanillepulver2 spsk kakao, gerne rå Mandler og græskarkerner køres i en foodprocessor, så det bliver til mel
Syrlige konfektkugler med granatæblepulver. Syrlige konfektkugler. På grund af olien, limesaften og de udblødte cashewnødder blender de utrolig nemt og ikke som andre konfektkugler, der kan være lidt svære at få rundt i blenderen og mikset ordentligt
“Spiselige stjerneskud” kaldte bladet “Helse” denne vidunderlige opskrift på kokken Umahro Cadogan’s konfektkugler med mandler, dadler, appelsin og krydderier
Med en teske laves små konfektkugler og der lægges et lille stykke hakket mørk chokolade i hver. 250 g Original ODENSE Marcipan Original ODENSE Marcipan 375g Gå til produkt » DKK 64,95
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.