I en tykbundet gryde hældes smør, kondenseretmælk og den grofthakkede, mørke chokolade og det smeltes langsomt sammen ved svag varme – hold øje og rør jævnligt
Jeg havde aldrig rigtig brugt kondenseretmælk før, og der hvor jeg købte det første gang, stod det på hylden ved siden af “karamelliseret mælk” i en meget lignende dåse, så hvad var nu det
Efter kagen er kølet ned kan man smøre en generøst lag kondenseretmælke karamel ovenpå. Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Jeg har tidligere lagt en "opskrift" ud på, hvordan man laver karamel af en dåsekondenseretmælk, og på bloggen Sugar pie, honey bunch fandt jeg en hindbærtærte med dette karamel
mælk. Fudge er ENESTE grund til, at jeg ind i mellem godt kan kaste et langt blik efter bland-selv-slikket… Det smager SÅ forbandet godt men det er mega dyrt (på slik-vægten) og sikkert propfyldt med sukker (og andet stads)… Så SKAL det være beskidt og ulækkert, så laver jeg det helst selv…… Dog ikke uden anledning
Et sikkert hit, som I måske allerede kender. Hvis ikke, er jeg glad for at kunne introducere jer for det, da det simpelthen er for nemt til ikke at lave
Mælken har vi decideret fravalgt på hendes vegne, da vi ikke kan se nogle ernæringsmæssige grunde til, at hun får det med den kost hun spiser – og fordi der efterhånden er foruroligende meget forskning der tyder på, at komælk trækker helbreddet i den forkerte retning
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Kylling pådåse blev prøvet og har aldrig smagt så lækker og saftig en kylling. Den bliver lige så god som når man laver den på rotisseri, dem der står og drejer rundt på spyd
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.