Jeg elsker koldskål, men den traditionelle version med almindelige kammerjunkere er noget af en kaloriebombe, så jeg prøver for tiden lidt opskrifter af
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål og rabarbercreme. Det lykkes rigtigt godt – den smagte så godt – blød cremet med sprød og sød bund, der gav godt modspil til den friske rabarber creme og rabarber top
Da jeg startede med at bage disse mysli snacks, havde jeg en forestilling om at kalde dem cookies. Jeg sidder faktisk lige nu i England, hvor jeg er ovre for at besøge noget familie, men det skal ikke stoppe mig fra at dele denne lækre sag med jer
Hæld koldskålen op i en skål og drys med de knuste mandler og blåbær. - men med andre lækkerierFor generelt har jeg jo ret svært ved at klemme morgenmad ned, når det skal foregå tidligt på morgenen
Koldskålen kan spises med frisk frugt og den kan piftes op med blendede jordbær. Kom alle ingredienser i en stor skål og pisk det godt sammen med et piskeris
Er der noget så sommer-agtigt som koldskål. Det er faktisk dejlig nemt at lave den selv, her får du opskriften på en proteinrig, nem, hurtig og lækker koldskål, til de lune sommerdage
den jeg er vokset op med – Den bedste koldskål i verden, hvis i spørger mig. Måske var det også en overspringshandling, for jeg skal på julemarked i morgen, (med egen bod) og jeg skubber lidt planlægningen foran mig, men der skal jo være tid til at spise også
N. å. i. g. r. f. o. s. ø. m. t. e. j. a. p. d. n. h. l. v. y. k. u. J. b. ,. æ. G. D. S. L. 1. 5. 0. (. 2. ). B. I. c. O. F. /. M. A. 3. 8. E. R. W. p g
Efter afkøling er det klar til at toppe ovenpå skyr, yoghurt, koldskål eller noget andet. Kom en skefuld honning på af gangen og lad det smelte sammen medmysliblandingen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.